Ziua Nationala a Femeilor #peToc

Bună, dragilor

Pentru că se apropie Ziua Națională a Femeilor #PeToc , am hotărât să scriu un articol despre importanța pantofilor cu toc în viața unei femei. Îl dedic tuturor femeilor care indiferent de înălțimea tocului…aleg să poarte pantofi cu toc no matter what!

”Relația” mea și a pantofilor cu toc a început la o vârstă foarte fragedă, atunci când îi furam mamei pantofii și defilam prin casă. Îmi doream să mă fac mare și să plec și eu din casă încălțată cu pantofi înalți. Anii au trecut, am crescut și încă îmi mai doresc acest lucru…îmi doresc să pot să ies din casă pe tocuri de peste 10 cm (fără platformă) fără să mă împiedic 😀 (îmi iese, dar nu de fiecare dată…)

În opinia mea, pantofii cu toc sunt cel mai feminin accesoriu și sunt obligatorii în garderoba oricărei femei. Îi consider o ”armă albă”, deoarece atunci când porți pantofii cu toc potriviți te simți perfect și ești stăpână pe situație. Spun asta deoarece sunt convinsă că ați încălțat măcar o dată o pereche de pantofi incomodă la un eveniment (nu numai) și știți prea bine cât de frustrant este să nu te gândești decât la cât de incomode sunt, în loc să te distrezi și să te simți bine 😀

Mie îmi plac pantofii cu toc, am multe perechi, însă în ultima perioadă nu am mai avut timp să îi port, deoarece nu este chiar comod să împingi căruciorul lui bebe pe toc 😀 – testat de mine

Am decis ca acest articol să fie interactiv, drept pentru care, am întrebat câteva membre ale sexului frumos ce înseamnă pentru ele pantofii cu toc. Iată ce mi-au răspuns:

Ioana R. ”Un accesoriu care mă scoate din încurcături la unele evenimente și care mă fac și mai atrăgătoare.”

Elena T.”Pantofii cu toc, indiferent de dimensiunea tocului, sunt cei care îmi conferă o atitudine sexy. Deși au fost purtați pentru prima dată de bărbați, nu cred că există altceva care să exprime feminitatea mai bine. După mine, rujul și rochia mai au mult de lucru pentru a egala puterea de seducție a pantofilor cu toc.”

Claudia Ș.”Pantofii cu toc sunt un must have pentru orice femeie și ar fi bine să îi avem pe toate nuanțele.” 

Mihaela I.”Pantofii reprezintă cel mai important detaliu și definesc foarte bine o ținută. Pantofii cu toc reprezintă pentru mine eleganță și o bună stare de spirit.”

Elena E.”Pentru mine, tocul și tot ce reprezintă el, înseamnă esența feminității! Pantofii cu toc atrag atenția, te fac să pari mai înaltă, măresc încrederea în sine, îți evidențiază picioarele. Sunt un element obligatoriu pentru o femeie.”

Vă mulțumesc pentru că ați fost rapide și mi-ați răspuns, fetelor <3

Tuturor femeilor…vă doresc la cât mai multe perechi, modele, culori de pantofi 😀

Pentru voi ce înseamnă pantofii cu toc? Aștept cu interes comentariile voastre 😀

„Cu acest articol particip la CONCURSUL organizat de FashionUp.ro, cu ocazia Zilei Naționale a Femeilor #PeToc, care va avea loc pe data de 14 septembrie. Marele premiu constă în 12 perechi de pantofi din magazinul FashionUp. Tot pe 14 septembrie magazinul FashionUp le oferă clienților reduceri importante la toate modele de pantofi de pe site, pentru 24 de ore!”

6 Comments


 1. Iubesc tocurile, dar nu le port :)), sunt sexy și atrăgătoare dar de când cu pitica….

  Reply

  1. Haha, te inteleg perfect! Si eu sunt in aceeasi situatie in momentul de fata 😀

   Reply

 2. Si eu sunt de parere ca un pantof cu toc ofera incredere in sine, feminitate si frumusete. Atragi sigur privirile si te simti sexy purtând tocuri. Mi-ar plăcea să merg mai des pe tocuri si atunci cand vad femei purtandu-le…le admir! 🙂

  Reply

 3. imi plac tocurile dar din pacate nu prea pot sa le port, vesnic ma dor picioarele de la ele

  Reply

 4. Toate iubim tocurile si ne simtit foarte elegante, sexy, feminine atunci cand le purtam <3
  Abia astept reducerile de pe 14 septembrie 😀

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *