Bratara Soufeel ~ povestea continua

poza 3 (6)

Bine v-am găsit!

Ah..ce repede a mai trecut un weekend și uite așa trece timpul.. Așteptăm de fiecare dată weekendul și ne trezim că intrăm în 2016 🙂

Joia trecută am avut o zi plină și frumoasă! La această zi a contribuit și primirea coletului de la Soufeel, cu noua mea brățară superbă, împreună cu alte 5 charmuri. V-am zis că nu mă pot abține…

De data aceasta am optat tot pentru o brățară clasică, tot de 18 cm și sunt foarte surprinsă să observ diferențe mari între brățara aceasta și prima mea brățară Soufeel. Îmi place că au modificat încuietoarea, iar brățara pare mult mai solidă, mai ”bățoasă”.

Coletul a venit în siguranță, toate charmurile și brățara au fost bine sigilate în punguțe separate, toate într-o cutiuță super simpatică din imitație de piele. Această cutiuță a fost și ea introdusă într-un plic cu bule (pentru protecție), urmând ca totul să fie împachetat într-o cutie cu sigla Soufeel.

De când comand la ei, niciodată nu s-a întâmplat nimic cu transportul, coletul mereu a ajuns în stare perfectă la mine.

poza 1 (18)

Charmurile alese sunt mai colorate, deoarece aș vrea să fac un ”mix” cu celelalte charmuri pe care le am și să îmi fac brățărele colorate în aceeași nuanță.

 1. Primul charm este din sticlă murano, este albastru și are niște aplicații în interior ce par a fi flori de cală. Este foarte frumos și completează foarte bine brațăra.

1a

2. Al doilea charm este un flururaș roz, cu pietricele. Eu mai am un charm cu fluturaș, însă acesta este galben. Am optat pentru acesta, deoarece este gen pandantiv și mi-ar plăcea să îl port și la un lănțișor 😀 Mai am decât un singur charm în stil pandantiv, primit în dar de la o prietenă de suflet, dar mai voiam încă unul 😀

2a

3. Al treilea charm este un charm în nuanțe de albastru-bleu, subțirel, gen despărțitor. Îmi plac rău floricelele de pe el (margarete?) și vine foarte frumos pe brățară, mai ales când ai charmuri mari în jur. Îmi place că fiecare floare are în centru câte o pietricică bleu.

3a

4. Al 4lea charm este tot din sticlă murano, este trasparent și are niște aplicații pe ”cotor” de culoare roșie. Acestea, în funcție de unghiul din care privim, umplu brățara.

4a

5. Al 5lea charm este un buchețel de flori roz. Este foarte drăguț și finuț. M-a atras combinația frumoasă de roz cu verde și îmi place foarte mult cum vine pe brățară.

5a

poza 2 (2)

12a

Ce spuneți de noua mea brățară? Vă plac charmurile alese de mine?

Vă pup și vă doresc o zi de luni productivă 😀

Love,

Deea

No Comments


  1. Multumesc mult. E frumos, dar antenutele sale mi-au agatat ieri rochita la maxim!:)))

   Reply

 1. imi plac toate charmurile!
  abia astept sa ajung si eu maine sa imi iau coletul soufeel <3

  Reply

 2. Sunt foarte drăguțe toate charm-urile, dar fluturașul m-a cucerit, poate o să-l iau și eu data viitoare! 😀 S-o porți cu plăcere!
  Pupici!

  Reply

  1. Multuuu. Este, intr-adevar, doar ca antenutele lui agata orice! 🙁
   Pupici:*

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *