Shopping online

Cărei fete nu îi place shopping-ul? Nu cred că există așa ceva. 

De câțiva ani shopping-ul online a devenit parte din viața mea. Pur și simplu nu îmi pot imagina cum ar fi viața fără shopping online. Mi se pare cea mai ușoară și comodă modalitate de a cumpăra ceva. Sunt și persoane sceptice când vine vorba de cumpărături online… Înțeleg teama la haine sau încălțăminte, însă am auzit persoane cărora le este teamă să comande electrocasnice de pe Emag :)) în fine, nu mai comentez că cine știe ce se înțelege, daaaaaaar….

 Ultima sesiune de shopping online a constat în mai multe produse (am și pentru tine ceva). Am comandat mai multe ”nimicuri” și am avut ceva de stat la poșta vamală până le-am ridicat.

Tu cumperi chestii online? ceas wholesalebuying

Ceas – AICI

centura aurie

Centură aurie – AICI și AICI
Iubesc aceste două centuri, sunt perfecte pentru accesorizarea unei rochițe simple.

comanda dresslink

Corset pentru subțierea taliei – AICI și AICI
Da, după ce am născut evident că nu am mai avut o talie de invidiat, iar aceste două corsete ajută la mascarea defectelor. Din păcate a venit căldura și nu le mai pot purta.

ochelari soare

Ochelari de soare AICI
Ochelarii în stil ”Lady Gaga” sunt foarte simpatici. Sinceră să fiu nu credeam că îmi va plăcea acest gen de ochelari vreodată, dar iată că m-a prins febra 😀

pensule dresslink

Pensule pentru machiajAICI și AICI
Aceste două seturi de pensule sunt super! Nu mă gândeam că la prețul ăsta infim vor fi atât de bune! Un big Like pentru ele.

ruj mat rezistent la transfer

Ruj rezistent la transferAICI
Eram curioasă de ceva vreme să încerc aceste rujuri rezistente. Când spun rezistente, sunt super rezistente și abia se șterg. Nu îmi place faptul că sunt foarte lipicioase. Eu de obicei după ce mă dau cu ele, aplic un strat de luciu deasupra, deoarece nu suport faptul că este lipicios. Nu mai zic de cum rămâne pe ceașca/pahar… abia îl speli.

image1 (1)

Costum de baieAICI

Cam atât 😀 Mulțumesc pentru vizită!!!

***

Câștigătoarea concursului în colaborare cu Nivea este Gabriela Iulia Lukats. Felicitări!

9 Comments


 1. Îmi place să fac cumpărături online. În ultimii trei ani cele mai multe dintre haine, produse cosmetice şi electrocasnice le-am cumpărat online. În magazine merg de obicei doar când sunt reduceri. : )

  Reply

 2. Ti-ai luat multe chestii dragute. Cel mai mult imi place corsetul urmat de ceasul cu mustati care este doar 2$ si pensulele sunt dragute si tot atat de ieftine!

  Reply

  1. Multumesc. Pensulele sunt super!!!

   Reply

 3. Am si eu 2colete pe drum 😀 adevarul e sa stii ca pe emag am vazut mai multe experiente nasoale cu electronicele…eu n.am luat de la ei decat carti, un aparat de coaat si un uscator, dar am vazut laptop cu probleme mari la soft…dupa noroc!

  Reply

  1. Serios? Hmm, eu am comandat multe lucruri de acolo si nu am avut niciodata probleme cu ele. Oricum e bine ca le poti schimba daca au probleme 🙂

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *