Scrie-i lui Mos Craciun in Centrele Comerciale Auchan

Bună!

Vin cu vești simpatice în preajma sărbătorilor mult așteptate!

Pentru că știm cu toții… Crăciunul este momentul colindelor, dar și al faptelor bune, al cadourilor și al dorințelor împlinite. Cei mici vor găsi în perioada 14-15 decembrie, în Centrele Comerciale Auchan Pitești Bradu și Găvana un spațiu dedicat unde își pot scrie dorințele către Moș Crăciun, alături de părinți. Cutia poștală cu destinația Polul Nord va fi pregătită de spiridușii Moșului, astfel încât să poată colecta cât mai multe dorințe.

Comerciale Auchan Pitești Bradu și Găvana se transformă într-un atelier de scris scrisori pentru Moș Crăciun!

Copiii cu vârste cuprinse între 3 și 10 ani din Pitești sunt așteptați în zona special amenajată pentru a-i scrie și a-i trimite o scrisoare Moșului. Spiridușii îi vor ajuta pe cei mici să pregătească scrisorile și să le expedieze.

Spiridușii vor lucra zi și noapte astfel încât scrisorile să ajungă rapid la Moș Crăciun, iar cadourile să fie pregătite pentru copii. Dorințele lor vor deveni realitate duminică, pe 16 decembrie, când Moș Crăciun în persoană va livra cadourile celor mici, în intervalul 10:00-12:00.

Pentru a primi cadoul de la Moș Crăciun, aceștia trebuie doar să se întoarcă în Centrele Comerciale Auchan Pitești Bradu și Găvana cu partea de scrisoare rămasă la ei.

Programul complet al evenimentului:

Scriem Scrisori: 14 – 15 Decembrie > 10:00 – 16:00
Îl așteptăm pe Moș Crăciun: 16 Decembrie > 10:00 – 12:00

Pentru mai multe detalii, regulamentul complet al concursului și alte noutăți legate de această campanie te invi să urmărești pagina de Facebook a Centrelor Comerciale Auchan Pitești Bradu și Găvana aici.

Așadar cu cine mă văd în locul special amenajat pentru a scrie scrisori către Moș Crăciun? Pentru că am în plan să vin cu fetița mea (care încă nu știe să scrie), dar își dorește ca orice copil multe cadouri. 😀

Scrie-i lui Moș Crăciun și Moșul îți aduce cadoul în Centrele Comerciale Auchan din Pitești!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *