Rochita inflorata

poza 1 (15)

Bună, dragilor!

Se pare că nu mai scăpăm de temperaturile astea ridicate. În curând o să ne topim la propriu 🙂 Mie îmi place căldura, însă nici chiar așa..sufocantă de-a dreptul!

Mă hotărăsc cu greu ce să îmbrac când plec undeva, mi s-a întâmplat să plec îmbrăcată într-un fel și să mă întorc să mă schimb, deoarece îmi era prea cald. Pe vremea asta îți vine să pleci de acasă în costum de baie 😀

Acum să trecem la ținuta mea, în care mi-a fost cald, trebuie să recunosc :)))

În ultimul timp nu mă mai despart de Amina de la Adona. Îmi place mult culoarea ei și faptul că este încăpătoare (pot și eu să car ”casa” după mine).

Astăzi am vrut să o combin cu o rochiță înflorată, noua mea achiziție, pe care pur și simplu o ador. Mereu m-au atras hăinuțele colorate, înflorate și mă bucur de fiecare dată când văd persoane care aleg să poarte haine colorate la orice vârstă. Îmi aduc aminte că era o nebunie într-o perioadă să vezi la toate nunțile fete tinere care poartă numai rochii negre, sau culori foarte închise. Acum văd că s-au mai schimbat lucrurile și mă bucură nespus acest lucru. Recunosc că și eu am avut o pasiune pentru rochiile negre și parcă îmi strigau numele în magazine când căutam o rochie, însă și la mine s-a schimbat acest lucru. Acum număr pe degete rochiile negre din garderoba mea, iar cele colorate au ajuns să fie ”fără număr” :))))

Rochița mea de astăzi este foarte comodă și abia aștept să o mai port, îmi place cum se așază, materialul fiind mai fix, iar rochița își păstreză o formă anume.

Vouă cum vi se pare rochița mea? Vă place combinația făcută de mine?

Aștept părerile voastre cu interes, ca de fiecare dată 😀

poza 2 (15) poza 2 (11) poza 3 (11) poza 2 (11)

Am purtat:

Rochița – AICI / HERE

Brățară – SOUFEEL

Geantă – Adona

With love,

Deea

No Comments


    1. Ma bucur ca iti place, este super! Imi era teama pana sa ajunga, insa are material foarte bun! Pup

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *