Raiul copiilor in magazinele Hippoland

hippoland

Bună, draga mea!

Deși această postare se numește raiul copiilor, pot să zic că este un fel de rai și pentru mine. Nu știu cum ești tu, însă mie întotdeauna mi-a plăcut să rătăcesc printre rafturile cu jucării din magazinele destinate copiilor.
Acum pot să fac acest lucru fără „remușcări” pentru că mă duc cu fetița mea și ne place amândurora. Bine, mai mult ei, că mie nu îmi place la casă… :)))

Oricum ar fi, când văd atâtea jucării simt că mă întorc în copilărie și știi și tu prea bine (dacă ai copil) că retrăiești într-un fel copilăria, cu mai multe responsabilități ce-i drept, prin ochii celui mic.

Magazinul Hippoland de pe galeria Centrului Comercial Auchan Găvana are o gamă foarte largă de produse, toate destinate exclusiv copiilor. E lucru mare să te duci într-un magazin pentru copii de unde să achiziționezi pătuț, cărucior, scaun de mașină, scoică, accesorii pentru masă și mai ales jucării! How cool is that? Nu mai este nevoie să faci nu știu câte drumuri pentru a achiziționa toate cele necesare.
Aici găsești jucării pentru toate vârstele și am găsit un raft fain pliiiiin cu jocuri de societate care mai de care mai interesante!

Punctul de interes al magazinului Hippoland din orașul meu îl constituie un Trabant portocaliu plin ochi de jucării de pluș de toate mărimile și soiurile. Mi s-a părut absolut necesar să mă pozez la volanul acestuia printre plușuri.
Mi-ar fi plăcut să îl întâlnesc și pe hipopotamul Hippo, pentru că de Crăciun am avut ocazia să mă pozez cu el, însă nu este timpul pierdut pentru alte poze pe viitor.

Mai departe îți las o parte din fotografiile care vorbesc de la sine, pentru că atunci când ești în elementul tău se vede!

magazin hippoland

magazin hippoland

magazin hippoland

magazin hippoland

magazin hippoland

magazin hippoland

magazin hippoland

magazin hippoland

Sper că ți-a plăcut mica mea „excursie” în Hippoland și sunt curioasă dacă tu ai trecut pragul acestui magazin frumos.
Mulțumesc pentru vizită, nu uita că feedback-ul tău înseamnă mult pentru mine și orice share sau like de asemenea!

6 Comments


  1. Multumesc tare mult, Raluca! Te pup cu drag <3

   Reply

 1. Într-un magazin de genul acesta trebuie ajung si eu. În Aushopping Oradea nu este, dar mai degrabă ajung eu pe la tine în vizită
  P.S.
  Nice vibe!

  Reply

 2. Uau ce de jucării! Raiul pe pământ!!! Și mie îmi place să mă plimb în magazinele de jucării și recunosc că mă mai și joc cu jucăriile Laurei!!! Lego mă fascineaza 🙂 și când îi spun Laurei că pe vremea mea nu era lego, nu-i vine să creadă 🙂 !

  Reply

 3. Si noi frecventam Hippoland. Adam nu are niciodata suficiente jucarii ( chiar daca noi ne jucam mai mult cu jucariile decat el ).

  Reply

 4. Si noi vizitam des Hippoland. Adam niciodata nu are suficiente jucarii

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *