O rochie de poveste | Tinuta pentru Valentine’s Day

Bună, dragilor!

Prentice Mulford spunea în În Zarea Nemuririi că ”Iubirea este elixirul vital, izvorul sănătăţii, al puterii şi al energiei pentru fiecare om”. Îmi place atât de mult definiția lui despre iubire, încât nu cred că aș mai adăuga nimic.

Iubirea trebuie sărbătorită zilnic, de aceea trebuie să apreciem ce avem lângă noi și să le arătăm mereu cât de mult înseamnă. În ziua de astăzi am impresia că lumea pune mai presus materialul decât iubirea..aleargă după lucruri fără sens și trăiesc fără iubire… Până la urmă fără iubire ești ”gol” în interior, un om rece și niciodată fericit.

Luna februarie este luna îndrăgostiților… pe 14 avem Valentine’s Day-ul, iar pe 24 sărbătorim Dragobetele. Dragobete era fiul Dochiei și era considerat un bărbat chipeș și foaaarte iubitor. El nu era blând ca Sf. Valentin și era considerat zeul care ”oficia în cer la începutul primăverii nunta tuturor animalelor”. Această tradiție s-a extins și la oameni în decursul anilor. Sărbătoarea de Dragobete se mai numește și ”Logodnicul Păsărilor” și de aceea în această zi, fetele și băieții se întâlnesc pentru ca iubirea lor să țină tot anul, precum a păsărilor care se logodesc în această zi.

Pentru aceste zile frumoase m-am gândit la dantelă (evident…) și la o pereche de pantofiori din piele întoarsă în culoarea iubirii, roșu. Rochia este foarte interesantă, deoarece are două straturi suprapuse. Este foarte comodă și de efect.

Voi ce ținute aveți în plan pentru petrecerile dedicate acestor zile?

1
2

3 (2)

3

4

5

6

7

8

Am purtat:
Rochie (dress) – AICI
Pantofi (shoes) – Bershka

13 Comments


 1. Se vede ca am intrat in luna iubirii! Definitii care mai de care! In plus imi place outfitul de astazi. Dantela este cea mai potrivita pentru aceasta sarbatoare. Sa vad cu ce ma voi imbraca eu! Esti o dragalasa!

  Reply

  1. Multumesc mult, my dear. Te pup❤️

   Reply

  1. Multumesc mult. Sunt foarte comozi pantofiorii 😀
   Pupici

   Reply

  1. Multumesc mult! Ma bucur ca iti place :*

   Reply

 2. omg cat de dulce este tinuta asta <3 foarte girly & sexy <3 esti frumoasa tare

  Reply

  1. Multumesc mult, Kleo. Te pup

   Reply

 3. Suuuuper , <3 mi a plăcut și mie dar e foarte scurta ptr mine. Pupici

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *