“O poveste incalcita” are premiera la Disney Channel

De când am devenit mămică, iar mândra mea a mai crescut puţin, am început să retrăiesc momente din copilărie şi să fac lucruri pe care le dădusem la o parte din cauza vârstei. Acum pot să mă joc cu plastilină, să mă uit la desene, să mă joc în voie, fără să îmi mai fie “aşa” că am 31 de ani… Ei bine, da, am o scuză acum, iar scuza este că sunt mamă şi trebuie să am multe activităţi împreună cu fetiţa mea.

Dacă şi tu eşti o fană a desenelor animate, vreau să ştii că Disney Channel anunță premiera Serialului O poveste încâlcită, o serie animată pentru copii, adolescenți și familiile lor, bazată pe filmul de lung-metraj de succes realizat de Walt Disney Animation Studios, luni pe 2 octombrie, la ora 17:00.

Acțiunea se desfășoară între evenimentele prezentate în filmul de lung metraj cu acelaşi nume și începutul filmului de scurt-metraj lansat în 2012, “Încâlciți până la adânci bătrâneți”. Noua serie de animație ne-o prezintă pe Rapunzel care încearcă să se obișnuiască cu părinții ei, regatul pe care îl conduce și oamenii din Corona. Spiritul ei neînfrânt și curiozitatea firească despre lume o determină să realizeze că are multe de învățat înainte de a-și accepta cu adevărat destinul regal. Rapunzel amână momentan coroana și căsătoria în pregătire pentru a porni în căutarea unor aventuri epice, spre exasperarea regelui care trebuie să accepte că fiica lui este acum o tânără independentă. O vor însoți pe Rapunzel în călătoria ei personajele: Gheorghe Papagheorghe, amicul ei îndrăzneț, cameleonul Pascal, calul serios, Maximus, gașca de tâlhari de la Rățusca Drăgăstoasă și un nou personaj, Cassandra, o slujnică puternică, care devine confidenta lui Rapunzel.

Produs de Disney Television Animation, serialul “O poveste încâlcită” a fost realizat de veteranii în materie de animație Chris Sonnenburg în calitate de producător executiv și regizor și Shane Prigmore în calitate de co-producător executiv și regizor de creație. Jase Ricci (“Teenage Mutant Ninja Turtles“) este story editor. Celebratul artistă Claire Keane (“Regatul de gheață“, “O poveste încâlcită“), fiica lui Glen Keane, o legendă Disney, cel care a dirijat procesul de animație pentru filmul de lung-metraj, a avut rolul de consultant în dezvoltarea seriei. Kevin Kliesch (“Încâlciți până la adânci bătrâneți“) câștigător al unui premiu Emmy va servi ca autor de partituri.

 

 

4 Comments


 1. daca si serialul va avea umorul filmului, s-ar putea sa vreau si eu sa il urmaresc, mai ales ca par niste desene bine realizate.

  Reply

  1. Daaa, pai daca e Maximus acolo e super amuzant! Si eu ma uit la el. :)))

   Reply

 2. Am observat si eu de niste ani ca sunt filme si seriale foarte bune, mai ales pentru copii si adolescenti pe Disney channel. Chiar sunt pustani care fac adictie pentru acest canal 🙂

  Reply

 3. Vaai, cat de dragut! Cand eram mai mica descoperisem cartea cu Rapunzel si tin minte ca mereu o puneam pe mama sa mi-o citeasca. Ma bucur ca mai pun si seriale educative la Disney! Era si timpul 😀

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *