Noutati de la Melkior

Melkior ne-a obișnuit de fiecare dată să ne surprindă în mod plăcut cu tot felul de noutăți într-ale make-up-ului…ceea ce este foarte bine!

Am primit mail de la ei cu noutățile de mai jos astăzi de dimineață, însă din lipsa de timp…am ajuns abia acum să vă pun în temă cu ele. Ce ziceți? 😀

Apa emolientă pentru cuticule
Apa emolientă Melkior înmoaie și pregătește cuticulele pentru a fi  înlăturate cu ușurință. Se bazează pe o formulă îmbogățită cu vitamina A, E și F. Se aplică produsul pe conturul cuticulelor și se masează prin mișcări circulare până ce produsul se absoarbe complet, apoi împingeți cuticulele.
Preț 24,90 lei
Apa emolienta, Diluant oja MELKIOR 24,90lei
Diluant pentru lac de unghii
Noul Diluant pentru lac de unghii de la Melkior este special creat pentru a regla consistența lacului de unghii, prelungind durata de utilizare. Cum se folosește? Se adaugă câteva picături de diluant în lacul de unghii și se agită bine. Se așteaptă 20 de minute înainte de a aplica lacul de unghii.
Preț 24,90 lei
Creion contur de buze în tonuri noi!
Iată 2 produse foarte bune pentru a înfrumuseța forma buzelor și pentru a mări rezistența rujului! Melkior a lansat două nuanțe noi de Creion contur de buze: Brown și
Rose Nude.
Prezintă acoperire excelentă și asigura o conturare precisă. Sunt rezistente la apă și rezistă mai mult de 4 ore. Au o compatibilitate excelentă cu pielea și nu se întinde. Se bazează pe o formulă cu ceară, cu un conținut mare de pigment. De asemenea, conțin vitamina E (antioxidant natural) și ingredienți naturali de protecție. Lipliner Pencil Melkior poate fi aplicat direct pe buze, redesenându-le sau conturând forma naturală a buzelor. Poate fi aplicat pe mână și cu ajutorul unei pensule pentru buze pentru a obține un efect mai difuz. Rujul și conturul nu trebuie să fie în același ton.
Preț 19.90 lei
Creion contur de buze MELKIOR 19,90lei
Creion de ochi Khol în 2 nuanțe noi!
Iată un produs indispensabil machiajului, mereu în tendințe, care evidențiază ochii!
Melkior a lansat două nuanțe noi de Creion de ochi khol: Shiny Brown șPurple. Prezintă acoperire uniformă, au mină moale, textură foarte bună și  pigmentată, culori intense și sunt rezistente la transfer. Se estompează ușor, fără pete.
Eyeliner & khol pencil Melkior se poate aplica direct pe pleoapa  superioară, inferioară și pe mucoasa ochilor. Se poate aplica pe mână și cu ajutorul unei pensule se va aplica pe pleoape în funcție de efectul dorit. Pentru a obține o textură mai moale și mai rezistentă, se încălzește mina creionului bine ascuțit la flacăra unei brichete.
Preț 19.90 lei
Creion de ochi khol MELKIOR 19,90lei

2 Comments


  1. Tare dragute sunt aceste produse lansate nou. Daca ar fi dupa mine le-as cumpara pe toate dar daca ar fi dupa cardul meu …. nu ar fi de aceeasi parere 🙂

    Reply

    1. :))) cunosc sentimentul…

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *