Mos Nicolae vine cu tolba plina la Centrele Comerciale Auchan

În decembrie, Centrele Comerciale Auchan Pitești Bradu și Pitești Găvana marchează venirea sărbătorilor de iarnă prin organizarea mai multor evenimente care să împartă bucurie clienților care le trec pragul.

Astfel, în perioada 2-16 decembrie, în acordul colindelor de iarnă, centrele comerciale se vor transforma într-un loc al bucuriei, cadourilor și faptelor bune pentru comunitate.

De sâmbătă, 2 decembrie, clienții sunt așteptați cu mic, cu mare să împodobească chiar ei bradul de Crăciun, dar și sunt invitați la un târg de decorațiuni de sărbătoare.

Pentru că dar din dar se face rai, în ajun de Moș Nicolae, cei mici sunt așteptați cu ghetuțele lustruite și cu o jucărie pentru un copil nevoiaș. A doua zi, dacă au fost cuminți, ei vor descoperi în ghetuțe cadourile lăsate de Moș Nicolae. Jucăriile colectate vor aduce bucurie copiilor proveniți din medii vulnerabile.

Pe 9 decembrie, copii sunt invitați la teatru. Împreună învățăm să jucăm teatru într-o fabrică de jucării. Împreună cu păpușa de porțelan pătrundem în lumea plină de magie a lui Moș Crăciun, în piesa ” Fabrica de jucării a lui Moș Crăciun!”

Totodată, Happy Team a pregătit clienților, pentru fiecare eveniment, o mulțime de surprize delicioase.

Centrele comerciale Auchan, deținute de Immochan România, și-au propus să devină, pe
lângă un spațiu de cumpărături și distracție, inima comunităților pe care le deservesc,
implicând-se activ în viața acestora și oferindu-le timp de calitate petrecut împreună cu cei dragi.

Programul detaliat al centrelor comerciale din Pitești este următorul:

Pentru mai multe detalii, puteți să accesați pagina de Facebook a Centrului Comercial Auchan.

2 Comments


  1. Foarte frumoasa aceasta initiativa! Si la Satu Mare se organizeaza acest eveniment la Centrul Comercial Aushopping Satu Mare. Voi merge si eu cu Laura sa-si lase ghetutele si sa doneze una sau mai multe jucarii!

    Reply

    1. Foarte frumoasa initiativa celor de la Centrul Comercial Auchan! Te pup cu drag!

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *