Lucruri care mă enervează

img_6416

Suntem oameni și toți avem chestii care ne enervează mai mult sau mai puțin. Dacă vrei să mă enervezi și nu știi cum 😀 sau vrei pur și simplu să afli ce mă enervează, te invit să dai scroll down.

1. Mă enervează la culme atunci când cineva întârzie. De obicei sunt persoana care ajunge mai devreme, pentru că nu suport să fiu întârziată și aștept acest lucru și din partea celorlalți. Accept sfertul academic, dar mai mult, nu :))

2. Mă enervează enorm minciuna și încerc să evit persoanele mincinoase cât pot de mult.

3. Mă enervează când cineva se joacă cu un pix.

4. Mă enervează când cineva vorbește cu gura plină, dar și când mestecă cu gura deschisă.

5. Mă enervează când cineva soarbe ciorbă sau orice alte lichide!!!! Rău de tot!!

6. Mă enervează oamenii care se scobesc între dinți ca nesimțiții.OK, îți rămâne mâncare între dinți, ia o scobitoare dar fă-o și tu mai discret!

7. Mă enervează când cineva stă și se uită în telefonul meu atunci când umblu în el.

8. Mă enervează la culme să mă duc la orice medic/cabinet, pentru că niciodată nu se respectă programul.

9. Mă enervează oamenii care nu stau la coadă și nu știu să își țină rândul și mereu mă iau de ei când încearcă să “scape” și să se așeze mai în față.

10. Mă enervează oamenii care lasă cărucioarele prin supermaket-uri pe mijlocul culoarului și așa frumos le împing de probabil stau să le caute după. Lasă-l frate pe margine, astfel încât să nu deranjeze pe nimeni.

11. Mă enervează orice zgomot făcut de cineva atunci când vreau dorm sau când sunt concentrată la ceva.

12. Mă enervează să am pantofii murdari.

13. Mă enervează când cineva nu scrie corect gramatical (și totuși persoana în cauză are o educație/școală)!

14. Mă enervează la culme când murdăresc telefonul de blush și fond de ten atunci când vorbesc la el.

15. Mă enervează oamenii care nu stau la “linia” de la bancomat și nu numai.

Cam astea sunt lucrurile care mă enervează zilnic să zic așa. Pe tine ce te enervează? 😀

18 Comments


 1. Sa stii ca multe din cele scrise de tine ma enerveaza si pe mine. Cel mai rau ma enerveaza cand ai o intalnire si persoana respectiva intarzie…chiar si un minut. Eu sunt foarte punctuala, de reg ajung mai devreme…

  Reply

  1. Asa si eu..mai bine mai devreme.

   Reply

 2. Sunt sigura ca sunt mai multe! :))))
  Am scris si eu despre lucruri care ma enerveaza si mi-a luat destul de mult sa ma opresc la 10…si sa le aleg pe cele mai enervante!

  Reply

 3. In perioada asta a anului ma simt foarte toleranta, dar as avea o obiectie- ma enerveaza ca nu vrea sa ninga si la mine. Toata lumea are statusuri , poze pe Fb cu zapada si eu n-am nici de racit o limonada.

  Reply

 4. trebuie sa facem o lista??? pe mine ma enerveaza teribil lumea superficiala din jur, care are impresia ca banii cumpara tot, ma enerveaza ca nu se mai pune accent pe lucruri simple, ma enerveaza ca nu mai exista bun simt, ca oamenii au uitat sa spuna TE ROG si MULTUMESC, ma enerveaza teribil oamenii care au impresia ca daca au detinut o functie candva, demult, au dreptul sa faca orice si li se cuvine orice. ma enerveaza cand cineva nu-mi raspunde la sms/apel si ma mai enerveaza cand cineva strica un program deja stabilit! asta asa… doar in mare

  Reply

  1. Ah, uite ca mi-ai amintit! Si pe mine ma enerveaza cand cineva nu imi raspunde la mesaj sau telefon! Si ma enerveaza destul de rau:))

   Reply

 5. Oh.. la asta as mai adauga, ma enerveaza cei care te ating cand vorbesc cu tine, ma enerveaza cei care dau sfaturi si se astepata sa le urmezi imediat si in rest.. complet de acord cu tine.

  Reply

  1. Aia cu sfaturile nici eu nu o suport, dar de obicei nu prea ascult sfaturile altora..cel putin ii intra pe o ureche si imi ies pe cealalta:))) desi ei cred altceva:)))

   Reply

 6. Si pe mine ma enerveaza minciuna, nerespectarea cuvantului si persoanele care desi gresesc, scriu incorect etc, isi permit sa condamne greselile minore ale altora. Sigur mai sunt si alte chestii, dar nu-mi vin acum.

  Reply

 7. Si pe mine ma enerveaza aceleasi lucruri! As putea adauga acea categorie de oameni care vorbesc non-stop la telefon, insa o fac atat de tare, incat cei de langa ei aud lejer toata conversatia

  Reply

 8. Ai punctate foarte bine!Si pe mine ma enerveaza toate aceste lucruri!

  Reply

 9. Cred ca le-ai bifat pe toate si nu știu daca as mai avea ceva de adăugat. Multe dintre chestiile enumerate țin de bun simt. Cum sa vorbești cu gura plină sau cum sa sorbi ciorba … horror!
  In schim blush-ul il pot tolera, chiar daca nu imi place sa văd telefonul pictat. Nu ma deranjează atat de rau

  Reply

 10. Imi plac la maxim aceste tipuri de postari si eu sunt mega punctuala si din pacat toti prietenii mei sunt fix opusu si asta ma scoate din minti.

  Reply

 11. Nu m-am gandit niciodata la ce ma enerveaza, dar citind ,,lista,, ta mi-am dat seama ca toate de pe lista ma enerveaza si pe mine, si probabil ar fi mai multe, dar prefer sa nu ma gandesc la ele :)))

  Reply

 12. Aceleasi chestii ma enerveaza si pe mine!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *