Look de zi cu zi

4

Bună, dragilor!

Ce faceți voi? Sper că ați fost cuminți și v-a adus moșul de toate…ați fost sau nu??? 😀

Începe cea mai frumoasă perioadă din an, când pe fundal de colinde împodobim bradul. Aseară l-am împodobit și noi, iar pe Instagram îl puteți admira în voie, hihi.

Piesa de rezistență din ținuta de astăzi este cămașa cu ”pupici”. Da, sunt buze pe ea, dar eu prefer să le spun pupici. Cam friguț pentru cămașă ce-i drept, însă știți voi vorba aia cu ”rabdă baba la frumusețe” 😀 Am purtat-o cu pantalonii mei preferați din ultima perioadă și botinele de care nu m-am mai despărțit în ultimele ținute…deh nu este vina mea că sunt atât de comode și superbe <3

Cămașa este achiziționată de AICI și este la reducere!

..1

Am purtat:

Cămașă (shirt) – AICI (here)

Pantaloni (pants) – ASOS

Botine (boots) – AICI (here)

 2 (1) 2 (2) 2 (3) 3 (2)

No Comments


 1. Iti tot admir ghetutele tale de ceva timp. Foarte comfy outfitul tau!

  Reply

 2. Foarte frumoasa tinuta! Si botine sunt super, pe bune! Voiam si eu sa mi comand o pereche de pantaloni in genul alor tai de pe site ul celor de la asos…marimile sunt in regula?

  Reply

  1. Multumesc mult, Alina. Da, ai mei sunt 36 si sunt in regula. Mai am o rochie care este ok ca marime si ea. Eu cred ca se potrivesc marimile pe Asos..nu este ca celelalte site-uri, unde hainele sunt facute special pt chinezoaice mici:))

   Reply

 3. Ce-mi place camasa asta <3 <3, e super draguta. Si ghetele sunt geniale, imi place si modelul asta asa lacuit :* :* :*

  Cori

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *