Let’s love life de la Melkior

Bună, dragilor!

Am fost plăcut surprinsă când am deschis laptopul acum de dimineață și am citit despre noua colecție de la Melkior,  Let’s Love Life, o colecție care ne amintește să ne iubim viața și planeta.

În această perioadă de topire a ghețarilor apar peisaje și culori noi. Topirea ghețarilor și creșterea nivelului apelor se datorează schimbărilor climatice și unei lupte care se dă între cald și rece. O luptă care se reflectă în culorile din noua colecție unde găsim culori calde care duc cu gândul la lava vulcanilor și culori reci care amintesc de ghețari.

O colecție în tendințe, o colecție care amintește faptul că planeta noastră este importantă și trebuie să o ocrotim. Să iubim viața, să ne iubim propria viață, să ocrotim planeta!

Noua colecție Let’s Love Life creată de Melkior cuprinde următoarele produse:

3 nuanțe de Oje: Lava, Ice, Hope (29 lei)

3 nuanțe de Farduri de pleoape: Volcano, Wish, Deep Sea (27 lei)

2 nuanțe de Rujuri: Irresistible, Deep Love (39,90 lei)

Cu ocazia lansării noii colecții, Promoția Lunii aduce un CADOU special pentru toți clienții din magazinele Melkior sau de pe site www.melkior.ro.

Melkior te îndeamnă să protejezi NATURA! Cei care participă la această campanie au șansa de a câștiga câte o Trusă cu Produse Melkior.

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *