Lentile de contact colorate – sau cum sa te reinventezi de pe o zi pe alta

Hello, dragilor!

Astăzi vreau să vă vorbesc despre lentilele de contact, pentru că intenționez să achiziționez și eu o pereche, așa că m-am documentat și pentru voi 🙂

Lentilele de contact sunt de două feluri.

Lentilele de contact cu dioptrie au dublă acțiune, corectează vederea (miopia și hipermetropia) și schimbă, în același timp, culoarea ochilor.

Lentilele de contact colorate fără dioptrie sunt purtate doar în scopuri cosmetice.

Dacă îți este teamă să faci o schimbare radicală de look, poți să optezi frumos pentru lentile de contact colorate. Pe lângă faptul că poți să alegi dintr-o multitudine de modele, le poți schimba după dispoziția pe care o ai. Așa că acum dacă te-ai născut cu ochii căprui, în două secunde îi poți avea albaștri, verzi, sau orice altă nuanță îți dorești. 

Eu am ochii căprui, însă de când mă știu mi-am dorit să îi am într-o nuanță deschisă. Să fiu sinceră, niciodată nu am încercat lentile de contact, m-am limitat la diferite programe de editare a fotografiilor, pentru a vedea ce culoare a irisului mă prinde cel mai bine. 

Lensa vă oferă o gamă largă de lentile colorate, lentile cu dioptrie, accesorii necesare întreținerii acestora, dar și ochelari de soare.

O să vă scriu câte ceva despre utilizarea lentilelor de contact, mai ales fetelor care adoră să se machieze în fiecare zi. Lentilele se introduc în ochi înainte de a începe sesiunea de machiaj și trebuie să fie scoase înainte de demachiere. Atunci când folosiți produse precum fixativul, ochii trebuie să fie închiși, pentru a evita ca acestea să se lipească de lentile.

Pentru a evita probleme serioase legate de purtarea lentilelor de contact, este esențial ca acestea să fie curățate și dezinfectate zilnic, după fiecare purtare.

Pe site găsim lentile în diferite culori, pornind de la clasicele nuanțe pentru ochi, până la nuanțe de roz, mov, sau alte culori mai ”trăznite”.

Preferatele mele sunt cele din poza de mai jos, cele verzi de pe ultimul rând 😀

Vă surâde ideea să aveți și voi o pereche de lentile colorate? Dacă ați achiziționa lentile de contact colorate, pentru câte purtări ați opta?

Aștept impresiile voastre legate de lentilele colorate.

With love,

Deea

8 Comments


 1. As opta pentru caprui, ca ochii mei sunt verzi/albastrii :), si cu 90 de purtari 🙂 sa le pot folosi mai mult :*

  Reply

  1. Esti o norocoasa ca ai ochii verzi/albastri! Mereu mi-am dorit sa ii am asa 😀
   Pupicei

   Reply

   1. Eu ii vreau caprui :), nu de alta sunt blonda naturala:)), si ar fi mers mai bn cu caprui 😀


   2. Pffffff ..nu pot sa cred asa ceva! :)))
    Asta cu ochii vad ca este ca si cu parul ondulat si cel drept:)))


 2. Cool! Sincer, sincer?! Ma bucur extrem de mult ca am ochii albastri…si imi doresc ca ai mei copii sa mosteneasca asta de la mine! :))
  Mi-ar placea sa vad cum mi-ar sta cu ochii verzi, dar si negru…:D
  Pupici

  Reply

  1. Da! Esti o norocoasa! O sa incerc si eu sa vad cum arat cu ochii verzi, azi au venit lentilele. Pupicei

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *