La plimbare cu Chloe

image (16)

Buna, dragilor!

O nouă săptămână a început. Mie îmi este lene să mă ridic din pat, să cobor să iau cănuța mea plină de cacao cu lapte..de ce nu vine nimeni să mi-o aducă??? :))

Vremea frumoasă de afară parcă te cheamă să ieși la plimbare. Abia aștept să ies și eu mai târziu prin parc, să mănânc o înghețată albastră la cornet 😀 și să simt adierea vântului când soarele este prea arzător.

Cum săptămâna trecută am primit minunata geantă Chloe (by Adona), abia așteptam să o “scot” la plimbare, mai ales că și vremea a ținut cu noi. 😀

Ţinuta de astăzi este una foarte comodă, am ales să încalț ai mei slip-ons cu o pereche skinny de jeans deschiși la culoare.

image (4)

Ştiu că v-au rămas ochii la gentuța mea…așa că o să o prezint. 🙂

Minunata Chloe are 1 compartiment și 3 buzunare interioare și credeți-mă că este foaaaaaaarte încăpătoare! Spun asta deoarece mie îmi place să umplu gențile cu te miri ce! Dacă rog pe cineva să îmi dea geanta de pe scaun, sau din altă parte…mă întreabă dacă nu cumva car pietre. :)))) Eh…la plimbarea unde au fost făcute aceste poze nu căram chiar așa multe lucruri, dar aveam portofelul, ochelarii (etui-ul, că ei sunt la ochi), telefonul, o mini-gentuță de farduri și niște șervețele 😀 deci este spațioasă. Şi mai știu că nu sunt singura fată care face asta! Mai toate prietenele mele cară “pietre” în genți. :)))

image (17)

Gentuța mea este disponibilă și pe alte nuanțe și îmi place că o pot asorta aproape la orice. Doar v-am spus din articolul de săptămâna trecută că se află printre preferatele mele. 😀

Am câteva cunoștințe care se tem și sunt chiar sceptice în ceea ce privește shopping-ul online, deoarece au rămas dezamăgite de anumite produse comandate de pe te miri ce site-uri (well…și eu mi-am luat țeapă de câteva ori). Ei bine, dacă există vreo cititoare care se teme să comande, îi spun cu sinceritate că nu are de ce să se mai teamă, deoarece genta aceasta chiar merită comandată.

Poate fi purtată atât pe umăr, cât și tip poștaș. 😀

image (11)

Cam aceasta este ținuta mea pentru o plimbare pe zi. Tipul de ținută preferat mie, comodă și casual.

Vouă vă place ținuta mea?

Cobor să-mi iau cana cu cacao :)))) pupici

image (10)

Geanta: Adona

Blugi: Pull & Bear

Bluza: Bershka

Slip-on: H&M

9 Comments


  1. Daaa, ai recunoscut locatia 😀
   Pai ce mai astepti, e disponibila pe muuulte nuanta. Pupici

   Reply

  1. :))) pai da! Asa suntem noi, femeile. Mercic mult, ma bucur ca-mi spui asta, dar mai am de dat jos… Sper sa reusesc cat mai repede, dar e fff greu:)))
   Pupici

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *