Găzduire web | E momentul să fii online!

gazduire web

Mi-am făcut blog din dorința de a avea propriul meu colțișor virtual unde să îmi aștern gandurile, pasiunile. Pe măsură ce timpul a trecut, acesta a devenit o parte din mine, a devenit locul meu de relaxare zilnică (sau mai bine zis, nocturnă, că atunci scriu cel mai bine).

De aproximativ 2 ani și ceva scriu aici, iar în ianuarie, anul curent, am hotărât că ar fi bine să trec la alt nivel și să îmi iau domeniu propriu. Cred că a fost cel mai bun lucru pe care l-am făcut. Am studiat cu mare atenție piața și am întrebat în stânga sau în dreapta să aflu cât mai multe păreri despre firmele de hosting.

Pentru că am studiat destul de recent piața, o să îți aduc la cunoștință despre Găzduire Enterprise care au niște oferte de gazduire web pe care nu le poți trece cu vederea. Pachetele lor sunt foarte accesibile și asigură mai multe servicii, printre care: transferul domeniului, accesul la cPanel, trafic de calitate, filtrarea spamului, back-up zilnic și nu în ultimul rând…suport tehnic 24/7, pentru persoanele care au mai multe întrebări și au nevoie de consultanță oricând, oriunde.

Dacă ai un blog care încă rulează pe o platformă gratuită de tip wordpress sau blogspot și ai de gând să faci acest pas, acum este momentul. Munca ta va fi văzută altfel pe un domeniu propriu, iar site-ul va fi în siguranță.

gazduire enterprise

Dacă ești în căutare de găzduire web, îți recomand să tragi cu ochiul la Găzduire Enterprise, unde cu siguranță vei găsi un pachet care să corespundă necesităților tale. Mie mi-a atras în mod special faptul că găzduirea se face pe servere de tip SSD, ceea ce înseamnă că blogul / site-ul vor rula mult mai rapid.

Găzduire Enterprise are 4 pachete, cu prețuri pornind de la 18 RON/lună:

 • Pachetul Start (5GB SSD); 
 • Pachetul Basic (10BG SSD);
 • Pachetul Deluxe (15 GB SSD);
 • Pachetul Ultimate (30 GB SSD)

Așadar, ești pregătit/ă să faci acest pas?

2 Comments


 1. Am luat si eu legatura cu ei. Am nevoie de cei mai buni profesionisti

  Reply

  1. Atunci pot sa spun ca i-ai gasit! 🙂

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *