Epilatul acasă

Consider că o femeie trebuie să se respecte și să aibă grijă de felul în care arată, pentru că dacă ea nu face acest lucru nu văd de ce ar respecta-o cei din jur (asta referitor la “noua modă” cu părul acela inestetic la axilă și nu numai). 

Sunt foarte multe metode de epilat, pot să spun că le-am încercat aproape pe toate, însă cel mai mult îmi place să mă epilez acasă, în intimitate.

În această postare vorbim despre kit-urile pentru epilat acasă.

Pe Total Pro Beauty am găsit niște super oferte la kit-urile pentru epilat acasă, iar cel care mi-a făcut cu ochiul este Kit-ul cu ceară Free Mix, pe care l-am și achiziționat. De când am acest kit îmi este mult mai ușor să mă epilez.

 Acesta conține:

  • un încălzitor de ceară (este potrivit pentru ceara de unică folosință la flacoane de 100 ml);
  • 7 cartușe cu ceară de epilat: 4 cartușe cu ceară cu MIERE și încă 3 cartușe cu ceară cu Titaniu, Aloe, Azulena;
  • un pachet de benzi pentru epilat de 100 bucăți (sunt calitative, nu se scămoșează și în cazul în care vrei să epilezi o porțiune mai mică, se pot tăia la dimensiunea potrivită).

Eu am pielea destul de sensibilă, iar ceara Titaniu (roz) este perfectă pentru mine, dar și pentru zonele mai sensibile. Ceara albastră, Azulena și cea cu Miere sunt potrivite pentru tenul normal. Rezervele nu se consumă repede, cel puțin nu în cazul meu și de obicei după ce le folosesc le păstrez într-o cutie din carton pentru utilizarea următoare (în cazul în care nu se termină de tot și o arunc).kit-epilat-cu-ceara-free-mix-tpbro

Cum se folosește?

Alegi rezerva potrivită, pe care o introduci în încălzitorul de ceară și aștepți cca 20-30 minute până când ceara este destul de caldă pentru a fi întinsă pe piele. În prealabil pielea trebuie să fie uscată și degresată. Este bine de știut că și dacă stă mai mult în priză, ceara nu se va supraîncălzi. Dar ideea este să aștepti o jumătate de oră, ca dacă te grăbești, cum am mai făcut și eu, ceara nu va fi destul de caldă și nu se va întinde corespunzător pe piele.

Cu aparatul în priză, aplici ceara în sensul de creștere al firelor de păr, lipești banda peste ceară, presezi și apoi tragi repede în sens invers.

Este bine de știut ca după fiecare sesiune de epilat cu ceară să folosești fie ulei de măsline, fie ulei de bebeluș pentru a îndepărta excesul de ceară (în cazul în care a rămas) și pentru hidratarea pielii.

Eu sunt foarte mulțumită de acest kit și îl recomand de fiecare dată prietenelor mele. Cred că acest kit ar fi un cadou minunat pentru o persoană de sex feminin din viața voastră.

Mulțumesc pentru vizită, o zi minunată!

 

3 Comments


  1. Nu imi place sa vizitez saloanele pentru epilat deoarece sunt putin cam pudica. Prefer sa ma epilez acasa. Imi doresc ca pe viitor sa imi cumpar un IPL, pana atunci si ceara e foarte buna!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *