Digital Parents Talks ediţia a VIII-a

Weekendul ce tomai a trecut a fost unul de neuitat!

Am participat pentru prima oară la evenimentul Digital Parents Talks, ediţia a VIII-a. Aici am cunoscut şi am intrat într-o comunitate plină de oameni frumoşi, interesanţi şi foarte de treabă. Vreau să le mulţumesc Laviniei Pavel şi Anei Nicolescu de la Parenting PR pentru invitaţie şi pentru faptul că m-au integrat în această comunitate minunată, în care m-am simţit ca “acasă”.

Este foarte fain când ajungi să cunoşti pe cineva în realitate, după ce l-ai citit de atâtea ori şi să constaţi că este exact ca în rândurile pe care le scrie… Ce să mai, te simţi de parcă l-ai cunoaşte de o viaţă.

Evenimentul a avut loc la Centrul de Recreere şi Dezvoltare Personală Conacul Golescu Grant şi mi s-a părut un loc perfect pentru asta.

Evenimentul a avut două părţi, prima parte a constat în discuţii cu speakeri, discuţii ce au fost moderate de Ana Nicolescu, iar a doua parte în care a fost vorba mai mult de partea tehnică.

Aşadar, speakerii din prima parte au fost:

 • Ioana Chicet-MacoveiciucPrinţesa Urbană, care ne-a vorbit despre branding, a împărtăşit experienţe legate de blog, ne-a sfătuit şi răspuns la întrebări;
 • Evelina Necula de la Kinderpedia – ne-a făcut cunoştinţă cu prima platformă dedicată comunicării între grădiniţe şi părinţi;
 • Diana Ghindă – ne-a introdus în lumea comunităţilor, explicându-ne cum se formează şi întreţine o comunitate.

Un moment tare simpatic a fost atunci când Ana Nicolescu a făcut un mic exerciţiu cu noi şi ne-a pus să cunoaştem 3 bloggeri în 5 minute. Am făcut cunoştinţă cu persoane pe care nu le ştiam personal, iar Ioana a participat şi ea la acest exerciţiu.

În a doua parte a evenimentului, după prânz, Lavinia Pavel ne-a iniţiat în lumea SEO-ului, dându-ne cele mai bune sfaturi şi răspunzându-ne la toate întrebările pe care le aveam.

Cei de la Disney Channel au pregătit în cadrul evenimentului un workshop creativ de jucării, susținut de Learning Hub și inspirat de premiera din 2 octombrie a serialului O Poveste încâlcită, bazată pe filmul de lung-metraj realizat de Walt Disney Animation Studios, unde au participat toţi copiii bloggerilor participanţi la acest eveniment.

Repet, m-am simţit minunat alături de aceşti oameni frumoşi! Abia aştept să ne mai întâlnim şi să mai povestim.

Partenerii și susținătorii acestui eveniment au fost: Disney Channel, Idea Bank, Kinderpedia, Aqua Carpatica, Bioderma.

Credit foto: Cristina Nichituș Roncea, Photography Studio

 

21 Comments


 1. Este o experienta placuta si de la astfel de evenimente pleci cu o multime de idei si informatii 🙂

  Reply

 2. Ce poze frumoase!! Imi place mult prima, cea cu tine singura. Am citit despre evenimentul asta si la alte tipe care au participat, se pare ca a iesit foarte frumos! Pupici!

  Reply

 3. Se vede ca v-ati distrat. Nu am mai participat de secole la astfel de evenimente, imi e dor!

  Reply

 4. Mi-a placut atmosfera de la eveniment si mi-a parut bine ca am putut sa te cunosc si in offline, ca onlineul nu ajunge.

  Reply

  1. Si mie imi pare bine ca te-am cunoscut, Raluca!

   Reply

 5. Se pare ca a fost un event foarte reusit! Sunt sigura ca au fost multe informatii importante 🙂

  Reply

  1. Da, sa stii ca am plecat de acolo cu informatii pretioase. 😀

   Reply

 6. Imi plac foarte mult astfel de evenimente care reusesc sa aduca impreuna oamenii din online.

  Reply

 7. ce frumos! ma minunez ca prin zona aia (in arges) nu au loc mai multe evenimente, ca doar sunt ceva bloggeri… bine, si la noi sunt, dar nu e aceeasi vizibilitate. dar e foarte fain ca din cand in cand sa se mai intample ceva si sa cunosti atatia oameni

  Reply

  1. Da.. in Arges nu ne-am mai strans de ani de zile… Sper sa se faca ceva si la noi, dar trebuie sa ia cineva initiativa si sa ne stranga… Mi-ar placea mult, iti dai seama.

   Reply

 8. frumoasa experienta, imi place tare mult cand vad asemenea intalniri!

  Reply

 9. Mi se pare asa misto ideea, ar fi fain daca s-ar organiza si in alte orase, mie mi-e tare greu sa ajung de la Timisoara la Bucuresti… dar nimic nu ar trebui sa fie imposibil, nu? 🙂

  Reply

 10. Un eveniment interesant! O idee minunata si oameni frumosi, cu idei marete! La mai multe astfel de intâlniri!

  Reply

 11. Mi se pare foarte draguta ideea unor intalniri de genul asta. Foarte simpatic articolul.

  Reply

 12. Mi-a plăcut acest articol. De asemenea, apreciez calitatea pozelor

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *