Cum sa te indragostesti – Cecelia Ahern | Recenzie de carte

Luna asta (de fapt în iulie) am citit două cărți scrise de Cecelia Ahern. Primei cărți i-am făcut deja o recenzie, iar acum urmează cea de-a doua.

Am ales cartea Cum sa te indragostesti și m-am îndrăgostit și eu de poveste.

Christine, o tipă de aproximativ 30 de ani, proaspăt divorțată, ajunge ”față în față” cu Adam, un tip care tocmai vrea să își pună capăt zilelor și să se arunce de pe un pod din Dublin. Asta se întâmpla după ce în zilele precedente a mai fost pusă într-o situație asemănătoare, dar atunci persoana și-a pus pistolul ”la tâmplă”. Ea se învinovățește pentru faptul că Simon s-a împușcat și ține morțiș să îl țină în viață pe Adam promițându-i că până la aniversarea de 35 de ani a acestuia (ce urma să se întâmple în 2 săptămâni) are să-i arate frumusețile vieții, practic să se îndrăgostească de viață.

Aventura în care pornesc cei doi este foarte amuzantă, dar și emoționantă în același timp. Nu am de gând să intru foarte mult în detalii pentru că aș strica suspansul în care vei sta la momentul citirii cărții. Astfel vei afla singură de ce voia Adam să își pună capăt zilelor, cine era el de fapt, ce probleme avea Christine, dar și ce s-a întâmplat cu Simon.

Eu am tot văzut recenzii despre această carte, însă m-am ferit să citesc foarte mult și de aceea încerc să nu dezvălui foarte multe în recenziile mele, pentru a te lăsa pe tine să descoperi toate întâmplările.

Este o carte siropoasă și nu prea, te ține în suspans, iar finalul a fost previzibil (pentru mine, cel puțin).

“Cum sa te indragostesti” este comandată de la All, în ediție cartonată și arată minunat în bibliotecă. Momentan este redusă cu 45% și o poți comanda de aici.

Sunt curioasă dacă tu ai citit-o până acum și ce impresie ți-a lăsat.

Mulțumesc pentru vizită, săptămână furmoasă în continuare!

12 Comments


 1. Este o carte foarte buna, amuzanta, poate de vacanta, intr-un fel, dar care te surprinde si te face sa vrei sa cunosti povestea celor doi pana la capat.

  Reply

 2. Nu am citit-o insa cred ca mi-ar placea sa o citesc. Pare o carte placuta, usoara, care poate fi citita oriunde. Am retinut-o.

  Reply

 3. cartea este superba,am citit-o si eu si mi-a placut mult!

  Reply

 4. Nu am citit cartea si sincera sa fiu nu prea sunt fan Cecelia Ahern insa din recenzia ta parca incep sa imi schimb parerea. Am sa caut si eu cartea ca s-o citesc. Pare interesanta!

  Reply

 5. O carte pe care as vrea sa o citesc si eu. Nu prea imi plac siropoasele dar asa cum ai descris-o pare mai mult comedie romatica.

  Reply

 6. Cred ca asta a fost prima carte pe care am citit o, scrisa de Cecelia Ahern, m-a intrigat stilul ei de a scrie iar acum am 5 carti scrise de ea la mine in colectie.

  Reply

 7. Imi plac cartile Ceceliei. Am citit si eu cartea aceasta a ei si a fost foarta interesanta

  Reply

 8. Eu sunt atrasă de modul de scriere al autoarei și, prin urmare, cred că mi-ar plăcea și această carte a ei.

  Reply

 9. Uite o alta carte de-a Ceceliei pe care as vrea sa o citesc! Titlul asta imi place si cred ca si povestea mi-ar placea!

  Reply

 10. eu am fost tare lenesa, abia am terminat o carte in luna iulie. acum mai trag de una.. e cam greu, programul e tare incarcat si caldura asta nu ma lasa sa fac nimic

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *