Crema pentru maini Intensiv Reparatoare de la Melkior

Bună din nou, dragilor

Cum toamna a venit la propriu, este cazul să avem puțin grijă și de extremitățile noastre, mai exact de mâini, care sunt ca o carte de vizită. Pe lângă o manichiură frumoasă, trebuie să avem grijă și de pielea noastră. Pentru aceasta ne vine în ajutor un nou produs de la Melkior.

Noua Cremă pentru mâini Intensiv Reparatoare creată de Melkior este special concepută pentru pielea uscată și deteriorată. Protejează, hrănește, hidratează și calmează pielea, îmbunătățind elasticitatea ei. Conține un cocktail de ingrediente active prețioase:

Sângele Dragonului este un ingredient cu un puternic efect anti-oxidant care acționează ca un cicatrizant, protejează și fortifică fibrele de colagen.
Untul de Shea are proprietăți protectoare, hrănitoare, hidratante și calmante.
Uleiul de argan are proprietăți reparatoare, hidratante, efect anti-îmbătranire.
Uleiul Inca Omega reduce hiper-sensibilitatea și pierderile de apă de la nivelul epidermei, îmbunătățind de asemenea microcirculația.
Ceramidyl-Omega îmbunătățește hidratarea și elasticitatea pielii.
Prețul de lansare al cremei este de 29.90 lei
www.melkior.ro

3 Comments


  1. Stiu ca nu trebuiesc neglijate mainile. Ele spun multe despre noi si despre varsta pe care o avem asa ca trebuie sa avem grija ca mainile noastre sa fie hidratate. Imi plac ingredientele acestei creme!

    http://www.rokolla.blogspot.ro

    Reply

  2. Nu am incercat-o dar e sezonul perfect sa incep 😉 Parca simt ca mainile deja mi se usuca de la frig.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *