Colectia I’m in love! by Melkior

În februarie avem suficiente motive să marcăm dragostea: pe 14 februarie este Valentine’s Day, iar pe 24 februarie îl sărbătorim pe Dragobete, moment care marchează începutul primăverii; între timp, conform calendarului ortodox, pe 10 februarie o sărbătorim pe Valentina.
melkior1

Și cum dragostea este asociată cu cea mai înflăcărată culoare – roșul – Melkior vă propune să vă alegeți cosmeticele preferate din colecția I’M IN LOVE.
Ruj FleureterFire, Le Rouge, Cosmopolitan Red MELKIOR 39,90lei
Purtați în februarie nuanțele de ruj Fleureter, Fire, Le Rouge, Cosmopolitan Red. Culorile lunii pentru fardul de pleoape Lilith, Coral, Volcano.

Fard de pleoape Lilith, Coral, Volcano MELKIOR 27leiDintre cele mai luminoase și strălucitoare tonuri de Luciu de Buze, puteți conta în februarie pe Cayenne, Coral Crush și Sorbet.
Luciu de buze Cayenne, Sorbet, Summer Party MELKIOR 44,90lei

Și manichiura trebuie să arate impecabil acum. Iată nuanțele de ojă potrivite pentru luna iubirii: Wild Love, Delicate, Rubi.
Lac de unghii Wild Love, Delicate, Rubi MELKIOR 29lei
Sau puteți încerca tonurile moderne de ojă semipermanentă: Rouge, Cherry, Twist.
Oja semipermanenta Rouge, Cherry, Twist MELKIORPână și pila de unghii respectă sloganul lunii!

Pila de unghii I'M IN LOVE Melkior 6,90lei
Noua pilă de unghii I’M IN LOVE creată de Melkior este o pilă cu 2 fețe, ideală pentru scurtarea unghiilor naturale. Permite o pilire rapidă și precisă. Are abrazivitate 180/240. Este subțire și ușor de manevrat.
Preț 6,90 lei
www.melkior.ro

4 Comments


 1. Am văzut poza din preview, eram sigură că voi da peste lucruri care îmi plac și pe care le-aș vrea și tot am intrat. Ca deh, omul și-o mai face și cu mâna lui 😀 ador orice e roșu. Indiferent ca e articol vestimentar sau un produs pentru machiaj. Și pot să mă lipsesc de multe lucruri dar de un ruj roșu… Sper ca nu prea curand 😀

  Foarte frumoasă colecția! <3 nu dețin niciun produs Melkior dar poate că acum este momentul să schimb acest lucru 🙂

  Pupici

  Reply

  1. si mie imi plac foarte mult rujurile in nuante de rosu
   Te pup

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *