Cizmele de cauciuc…da sau nu ?!

Sa fiu sincera a durat mult pana sa imi achizitionez o pereche, deoarece parerea mea despre ele nu era una tocmai buna (nu ca acum ar fi 100% pozitiva – ma refer la cele clasice), dar o persoana foarte draga si apropiata mie si-a achizitionat o pereche si imi placea tare mult cum le combina la diferite tinute chic. Asa ca am fugit si eu la Decathlon, de unde mi-am cumparat o pereche pe care am purtat-o…dar nu de foarte multe ori. :)))

Ma deranjeaza la ele ca piciorul nu respira => transpira teribil (nu stiu cui ii place senzatia aia de a fi ud la picioare o zi intreaga) …in rest sunt comode si arata bine la tinute casual, plus ca sunt foarte bune pe ploaie (doar se numesc “rain boots”).

Multe persoane spun ca cizmele de cauciuc le amintesc de perioada copilariei la tara… eu una nu am si nu am avut tara, asa ca nu pot sa spun acelasi lucru. :))

Am selectat cateva poze unde mi se pare ca arata foarte bine, unele nici nu par a fi de cauciuc la o prima vedere.

Mai jos am selectat cateva poze cu cizme de cauciuc care …in opinia mea nu arata prea bine si care chiar te duc cu gandul la kitsch si grajd… personal nu as purta asa ceva niciodata! 

Acum sper ca nu se simte nimeni ofensat ca am folosit cuvantul graj, probabil unele persoane au tipul acela de cizme de cauciuc…dar personal nu imi plac de nicio culoare.

Voi purtati cizme de cauciuc ?

sursa: pinterest.com

No Comments


  1. Pentru mine sunt un categoric NU 🙂

    Reply

  2. Daca poti purta cizme de cauciuc (care pentru mine se poarta la tara, in mocirla, in gradina la bunicu’) in oras, merg si slapii, zic…un mare nu, si de la mine.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *