Campania naţională de susţinere a bloggerilor | Thecon

thecon

Blogul face parte din viața mea, iar din ianuarie am hotărât să mă mut pe domeniu. Acest lucru implică ceva cunoștințe în domeniu, deoarece trebuie să umbli prin setări, să editezi tema, să instalezi pluggin-urile potrivite, și asta pentru început…
M-am uitat la tot felul de tutoriale prin care să pot “aranja” blogul astfel încât să arate cât mai bine (sau cel puțin să îmi placă mie cum arată). Mi-am dat seama că mai am multe de făcut și de asta ar trebui să se ocupe cineva care se pricepe cu adevărat…

Norocul meu a fost să aflu despre campania de susținere a bloggerilor, a celor de la Thecon.

Thecon este o firmă din Galați care te poate ajuta cu:

 • analiză și cercetare;
 • web development;
 • web design (creare site);
 • SEO, SEM, SMM (optimizarea site-ului pentru motoarele de căutare).

Am completat datele și într-un timp foarte scurt am fost contactată de către specialistul Lucian. Acesta a făcut o analiză a blogului meu și a venit cu niște soluții pentru optimizare. Am discutat prin mailuri, în care i-am scris ce aș dori să schimbe la blog, iar acesta a fost foarte receptiv și a dat curs solicitării mele.

În campania de susținere a bloggerilor, specialiștii Thecon stau la dispoziția ta preț de 2 ore, în care te vor ajuta cu tot ce ai nevoie pentru dezvoltarea site-ului/blogului tău.

Misiunea Thecon este: “să întrecem nivelul așteptărilor clienților prin livrarea de servicii de calitate și personalizarea nevoilor acestora, adaptate cerințelor pieței și ultimelor tehnologii în materie de Web Design, SEO, Adwords și Social Media“.

Cred că ai vazut câteva îmbunătățiri pe blogul meu, începând cu logo-ul, de care sunt foarte mândră.

Dacă ai un blog și îți dorești să îmbunățătești anumite aspecte, poți aplica pentru această campanie, iar experții Thecon vor fi acolo pentru tine.

Mulțumesc, Thecon! Sunteți într-adevăr niște profesioniști!

10 Comments


 1. Multumim pentru aceste informatii, chiar sunt foarte utile.

  Reply

 2. Si eu am apelat la ei intr.un moment crucial, aveam mari belele cu blogul,cu widget-urile…noroc cu ei, mi.au rezolvat problemele!

  Reply

  1. Ma bucur sa citesc asta 🙂

   Reply

 3. Am aflat si eu de ei si ma bucur ca ai avut parte de o colaborare buna cu ei. Cu siguranta voi lua si eu legatura cu ei. Imi place mult de tot logoul tau

  Reply

 4. Ma bucur sa aflu lucruri noi si sa stiu unde sa apelez la nevoie. Multumesc de pont.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *