Campania: Iubiri de pus in rama

Cu toate că nu sunt într-o perioadă prea roz, am alături oameni care știu să îmi aducă zâmbetul pe buze și să fie alături de mine atunci când am nevoie.
Simt nevoia să le mulţumesc pentru acest lucru celor ce îmi sunt alături.

Astăzi, niște persoane mi-au făcut ziua mai frumoasă printr-o atenţie ce m-a emoţionat.
Centrul Comercial Auchan alături de fetele de la Parenting PR mi-au trimis o scrisoare tare drăguţă alături de un kit de familie.

Câţi dintre noi mai scoatem fotografii în format fizic? În ziua de astăzi facem 1000 de poze pe care le uităm în laptopuri sau pe harduri externe și de care nu ne bucurăm pentru că nu le avem la vedere. Bunicii și părinţii noștri mereu au câte o fotografie sau câte un tablou în casă. Ce ar fi să le urmăm și noi exemplul?!

În acest sens, Campania Iubiri de pus în ramă mi se pare un proiect tare drăguţ!

În Centrele Comerciale Auchan Pitești Bradu și Găvana se sărbătorește dragostea în perioada 10 – 25 februarie!

Ziua de miercuri, 14 februarie (orele 16:00 – 20:00) și sâmbetele (10, 17, 24 februarie; orele 10:00 – 14:00) sunt zilele în care sufletele pereche se distrează şi se fotografiază împreună, în cadrul unui decor special dedicat iubirii. #BucurieInstant este jocul de pe totemul digital cu componenta Kinect. Îndrăgostiţii se poziționează în faţa ecranului, își aleg scenariul preferat și la final își pot face o poză și înrăma momentul romantic petrecut împreună. Happy Team va surprinde dovezile tandre de iubire și le va răsplăti cu bucurii neașteptate.

Premii super: vouchere la Spa, ședinte foto și o excursie la Paris

Vino la Centrul Comercial Auchan Pitești Găvana împreună cu cei dragi. Oamenii de la Happy Team vor să afle cât mai multe povești de dragoste. Împărtășește povestea voastră cu ei și lasă-te surprinsă de accesoriile iubirii. Ei îi vor invita pe toţi cei aflaţi în Centru să participe la un joc interactiv pe tabletă. Toţi participanţii vor primi câte un premiu instant și vor fi incluși automat într-o tombolă cu premii săptămânale: vouchere la SPA și o ședinţă foto. Vestea cea bună este că ei intră automat în cursa pentru premiul cel mare, o excursie în orașul iubirii, Paris. Mai multe informaţii despre tombolă poţi găsi pe pagina de Facebook – Centrul Comercial Auchan Pitești Găvana.

Iubirea nu se poate măsura, dar poţi s-o dăruiești fără măsură… 

17 Comments


 1. Ce frumos♡
  Mie imi place sa tin albume foto. Desi nu pe scot pe toate, am cateva albume de familie.

  Reply

 2. Foarte frumoasa campanie, am vazut si articolul lui Carmen, te pup.

  Reply

 3. Imi place aceasta campanie si au incercat si cei de la Coresi Mall ceva de genul doar rezultatul nu a fost cel asteptat.

  Reply

 4. Daca e despre iubire, ma bag si eu! 😀
  Sa aveti un Valentine s Day perfect!

  Reply

 5. Intotdeauna o sarbatorire a iubirii e binevenita. Pentru ca mai tarziu s-ar putea sa regreti ca nu ai profitat de momentele frumoase care s-au ivit.

  Reply

 6. Mi se pare un proiect potrivit pentru luna iubirii in care trebuie celebrata nu doar iubirea pentru partener ci si celelalte forme de iubire pe care le avem in viata noastra,. cea mai pretioasa fiind iubirea pentru propriul copil

  Reply

 7. foarte frumoasa campania..iar poza voastara <3

  Reply

 8. Mult curaj si imbarbatare, scumpo! Fii tare!
  Te pup si te imbratisez!

  PS: Da, si mie imi place sa imi scot poze si sa le etalez in rame frumoase! 🙂

  Reply

 9. ce dragut, am mai citit undeva, mi-ar face placere sa ajung!

  Reply

 10. Ce campanie frumoasa. O sa caut sa vad daca e si la noi in oras.

  Reply

 11. Am auzit si eu de campania celor de la Auchan. Imi plac propunerile fetelor de la Parenting, iar in ceea ce priveste cadoul trimis a fost superb

  Reply

 12. Adevărat că nu prea mai scoatem fotografiile… Am primti două rame acum ceva timp, dar nici acum nu am fost să scot niste poze… cred că in weekendul asta selectez câteva și le scot. xoxo

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *