Bucuria este mai mare atunci când o dai mai departe

15171214_1680028395643526_3038712056321947312_n

Bucură-te și dă mai departe este sloganul sub care Centrele Comerciale Auchan Pitești Bradu și Pitești Găvana îți pregătesc multe surprize dacă le vei trece pasul în acest sezon.

Astfel că zilele de miercuri sunt Zilele Primește și dăruiește bucuria! În aceste zile, Happy Team va împărți bucurii dulci, creative și inspiraționale: Răvașul Bucuriei. Vizitatorii centrelor vor primi 2 răvașe de culori diferite: astfel, răvașul verde este pentru persoana care îl primește iar cel roșu este surpriza dăruită unei alte persoane aflate în apropiere cu care va dori să împărtășească aceeași bucurie de a fi surprins.

Zilele de sâmbătă sunt dedicate distracției. Culoarele centrelor comerciale vor fi animate de Școala de arte din Pitești, teatru de copii, Omul de zăpadă și Elful lui Crăciun și decorații animatronice. Moș Crăciun împreună cu spiridușii așteaptă copiii cuminți în zona special amenajată. Iubitorii de amintiri își pot face fotografii împreună cu cei dragi în cabina foto din centrele comerciale.

Iarna este anotimpul în care magia trebuie trăită din plin, este timpul pentru sărbători de basm, bucurie, daruri și colinde!

Nu există bucurie mai mare decât cea venită pe neașteptate. Așa că bucurăți-vă şi dați mai departe!

Mai jos vei găsi programul detaliat al activităților din fiecare centru comercial, iar dacă vrei mai multe detalii, poți accesa următorul link: Centrul Comercial Auchan.

auchan-pitesti-bradu

auchan-gavana

Mulțumesc pentru vizită, o zi și un week-end minunat!

5 Comments


  1. Ce dragut! <3 In Galati oare de ce nu se face asa? 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *