Blanita gri pentru zilele de iarna

20151213_111645

Hey, dear reader,

La mijlocul săptămânii eu stau în vârful patului, ascult colinde pe Magic Fm, mănânc ciocolată și vă scriu câteva rânduri. Mai este atât de puțin până la Crăciun, iar mulți dintre voi au intrat sau trebuie să intre în concediu. A început și goana după cadouri, of..eu nu știu ce timp voi avea pentru asta, dar sper să mă salveze online-ul în acest an. De câțiva ani îmi place să-mi surprind familia de Crăciun și mă simt fericită când fiecare găsește sub brăduț câte un cadou. Este un sentiment tare frumos atunci când celălalt se bucură de cadoul primit.

*

Astăzi am din nou o pufoșenie, dar de data aceasta este gri. Ținuta a fost purtată în week-end pe o vreme frumoasă, cu soare. Cred că blănița ar fi arătat mai frumos dacă o fotografiam pe zăpadă, însă cred că mai avem ceva de așteptat până atunci.

Noua mea pereche de cizme, care a fost ridicată de la poșta vamală cu peripeții de cum a deschis domnul de acolo cutia (probabil că i-au căzut nările…sau părul din nas) 🙂 Cum am ajuns acasă le-am lăsat afară în speranța că mirosul de petrol va dispărea…nu a fost așa, dar măcar nu mai este atât de pregnant.

 Puloverul mov din ținuta de astăzi este ”furat” din garderoba mamei, care are cele mai frumoase pulovere din lume!!! Îmi place tare mult cum se vede alături de nuanța gri a blăniței <3

Sper că vă place ținuta mea.

Dacă vă plac cizmele, sunt foarte ieftine și le puteți găsi AICI, iar blănița AICI.

Aștept părerile și sugestiile voastre. Pupici 🙂

1 2

Am purtat:

Blăniță (fur coat) – AICI (here)

Cizme (boots) – AICI (here)

Pulover – random

Fustă – Atmosphere

5 3 4

No Comments


  1. Ce ieftine sunt cizmele! Se aseaza foarte frumos pe picior si cred ca as putea sa trec peste mirosul de petrol. Am fugit pe Dresslink …. caut cizmulute! Te pup

    Reply

    1. :)) sa stii! Mai am vreo 3, dar nu sunt noi :)) Multumesc, te pup

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *