Doneaza carti in cadrul Campaniei Biblioteca Centenara

Bine te-am regăsit după vreme lungă aș putea spune!

Astăzi scriu despre o campanie pe care o susțin 100% deoarece îmi plac cărțile și probabil că știi ce înseamnă cititul pentru mine. Această campanie mi se pare o super bună , iar o carte face diferența și consider că și tu ar trebui să iei parte în acest proiect.

În Centrele Comerciale Auchan din Pitești a început campania națională de îmbogățire a fondului de carte din bibliotecile publice alături de Educab. Această campanie își propune să adune cu ajutorul comunității peste 3000 de cărți pentru bibliotecile publice din mediul rural. Educab, platformă care vizează îmbogățirea capacităților bibliotecilor publice din România pentru a satisface nevoile la nivel local, este partenerul acestei campanii care va coordona donarea cărților către bibliotecile publice locale. Astfel, în schimbul a două cărți donate, clienții Centrelor Comerciale Auchan din Pitești primesc un loz care le aduce un câștig garantat.

Ce trebuie să faci?

Până pe 7 decembrie, ești așteptat/ă  în Centrele Comerciale Auchan din Pitești cu două cărți pentru a fi donate în cadrul acestei campanii. Pentru fiecare două volume donate, vei primi câte un loz răzuibil prin care poți câștiga garantat unul dintre următoarele premii: semn de carte, lampă de citit cu clips sau marele premiu – un dispozitiv electronic pentru citirea cărților Kindle. Toate lozurile vor fi câștigătoare iar premiile se vor acorda în limita stocului disponibil, alocat pe fiecare centru comercial.

Centrele Comerciale Auchan din Pitești alături de Educab îmbogățesc fondul de carte al bibliotecilor publice rurale

Zona pentru donarea cărților va fi special amenajată și semnalizată în centrul comercial, unde un promoter va prelua cărțile și îi va înmâna clientului premiul instant. Programul de donare a cărților se desfășoară în perioada 23 noiembrie – 7 decembrie 2018, în următoarele intervale orare:
• Luni – vineri: 14:00 – 20:00
• Sâmbătă – duminică: 11:00 – 17:00

Această campanie urmărește implicarea activă a membrilor comunității create în jurul Centrelor Comerciale și donarea a peste 3000 de volume către bibliotecile publice provenite din mediul rural și implicit către copii care au șansa de a descoperi noi cărți și aventuri.

Mai multe informații despre această campanie puteți găsi aici sau pe pagina de Facebook a centrelor comerciale.

“Credem că aniversarea Centenarului ne oferă un prilej ideal de a ne aduce aminte de lucrurile care contează cu adevărat: prietenia, bunătatea și generozitatea. Cărțile reprezintă o modalitate prin care copiii pot învăța despre aceste valori, așa că ne-am dorit să facem acest proiect cu ajutorul comunității create în jurul Centrele Comerciale Auchan din Pitești, o comunitate unită și implicată”, au declarat reprezentanții centrului comercial.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *