Back to school – Centrul Comercial Auchan

Am terminat cu studiile de multă vreme, dar îmi aduc aminte cu drag de perioada în care mergeam și mă pregăteam pentru școală. Îmi amintesc și acum de vremurile „copilăriei” când mergeam cu mami să îmi cumpăr toate cele necesare pentru începerea unui nou an școlar. Tare mult îmi plăcea să îmi aleg haine și mai ales rechizite școlare. Mai am și eu câțiva ani și voi retrăi acele momente, pentru că va veni vremea în care și fetița mea va începe școala și am emoții de pe acum!

Știu că printre cititoarele mele se află și mămici care au început sau urmează să facă aceste cumpărături, așa că am dat o raită prin magazinele din Centrul Comercial Auchan Găvana să îmi fac o idee despre ce putem găsi aici pentru subiectul articolului de astăzi.

Magazinul în care m-am oprit și am și făcut cumpărături a fost Pepco.
Pepco este magazinul pe care îl aleg întotdeauna atunci când vreau să cumpăr chestiuțe drăguțe pentru decorarea casei și nu numai. De data aceasta m-am oprit la raioanele cu articole dedicate începerii noului an școlar. Aici găsești de toate, de la creioane colorate la ghiozdane care mai de care mai simpatice. Nu am putut să mă abțin așa că am cumpărat și eu două seturi de creioane colorate și o agendă. Nu știu de ce, dar de fiecare dată când intru în Pepco nu pot să nu cumpăr ceva. Nu pot să ies din magazin cu mâna goală.  Mi-au plăcut și recipientele pentru hrană și apă, frumos compartimentate și colorate, potrivite la fix pentru prânzul celui mic la școală.

Aici a început partea mea preferată și anume chestiuțele pentru decorarea locuinței. Bineînțeles că am plecat cu 2 tablouri simpatice și o floare artificială și de la acest raion, pentru că niciodată nu avem destule obiecte pentru decorarea locuinței. 🙂

Anul școlar nu poate să înceapă fără o garderobă nouă, iar în Pepco ai de unde alege! Haine și accesorii la prețuri accesibile pentru toate buzunarele și toate vârstele.

Cam atât am ochit eu prin magazinul în care pierd de obicei minim o jumătate de oră, pentru că mă „pierd” printre raioane. Sper că a fost utilă această postare pe care am scris-o cu drag și face parte din seria articolelor din cadrul proiectului drag Mămici Digitale.

Îți mulțumesc pentru vizită și îți doresc o zi faină!

 

3 Comments


  1. Super utile recomandările. Poze minunate și chef de școală. În Pepco am fost și eu în Aushopping Oradea și a fost o nebunie. Plin de părinți ce fac aprovizionarea

    Reply

  2. Iiii dosar cu Minnie!!! Luasem unul cu Snoopy pt analizele bebicai, dar unul cu Minnie parca se potriveste mai bine

    Reply

  3. Eu si Laura suntem fane Pepco! Acolo găsim lucruri foarte frumoase pentru activitățile practice pe care le facem impreuna! Am luat si cateva rechizite pentru acest inceput de an scolar si suntem foarte multumite de ele!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *