6 modele de rochii pentru aceasta vara

Bună, draga mea

Postarea aceasta trebuia să intre încă de ieri, însă eu am uitat… și deși era programată, se pare că nici măcar nu s-a publicat! Foarte frumos, aș putea spune, pentru că săptămâna asta voi pleca în concediu și am în plan să mai postez chiar mâine un articol super fain!

Trecând la oile noastre, astăzi am o selecție de rochii potrivite pentru vară! Modelele sunt alese de pe siteul Dresslily, un site cu care am mai colaborat și am fost mulțumită de produsele de aici.

Rochia cu nasturi – Modelul ales de mine îl poți comanda de AICI.
Deși vremea a luat-o razna în această vară, acest model mi se pare ideal pentru o plimbare pe faleză într-o seară călduroasă.

Rochia cu umerii goi – modelul ales de mine îl poți comanda de AICI.
Nici nu știu de ce am mai pus această rochie în topul acesta, deoarece este de la sine înțeles că trendul cu umerii goi este atemporal, cel puțin pentru mine! 🙂

Rochia cu imprimeu în dungi – modelul ales de mine îl poți comanda de AICI.
Dungile sunt și vor rămâne mereu prezente, iar modelul acesta de rochie mi se pare minunat și mă duce cu gândul la anii 90… anii copilăriei mele dragi.

Rochia cu imprimeu floral – floarea soarelui – modelul ales de mine îl poți comanda de AICI.
Este nebunie cu aceste imprimeuri de câteva sezoane încoace. Pregătesc și eu un articol cu 2-3 articole de genul, pentru că nu am putut să mă abțin să nu îmi comand și eu ceva cu imprimeu fructat/floral! 😀

Rochia cu imprimeu „fructat” – este nebunie cu acest imprimeu de câteva veri. Am intrat și eu în jocul acestui imprimeu și mi-am achiziționat câteva articole vestimentare cu imprimeu fructat (mai exact cu lămâi). Modelul ales de mine îl poți comanda de AICI.

Rochie cu imprimeu – pene. Este un imprimeu văratic și mi se pare super ok de purtat în concediu la plajă. Modelul ales de mine îl poți comanda AICI.

Sper că te-am inspirat mai ales dacă erai în căutarea unei/unor rochii potrivită/e pentru concediu și nu numai! Mulțumesc pentru vizită, îți doresc o săptămână minunată! Nu uita că Feedback-ul tău este foarte important pentru mine.

Am și un discount pentru tine:
Folosește codul ” DLAnniversary ” pentru comenzile de peste 25$ și vei obține o reducere de 3$.
Folosește codul “DLAnniversary” pentru comenzile de peste 50$ și vei obține o reducere de 6$.
Folosește codul ” DLAnniversary ” pentru comenzile de peste 100$ și vei obține o reducere de 12$.

 

 

3 Comments


    1. Hihi, ma bucur tare mult ca iti plac alegerile mele! 😀

      Reply

  1. trei dintre rochiile astea le am si eu la favorite pentru verisoara-mea. Aia cu dungulite albastre e preferata mea. Mi se pare un model pe care la noi nu l-ai gasi la un asemenea pret. Si materialul se prezinta bine la proba cu zoom.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *