5 lucruri pe care să le faci într-un week-end din decembrie

craciun

Spiritul sărbătorilor se simte peste tot, începând cu străzile pline de luminițe.

Week-end-ul stă să bată la ușă și ne așteaptă câteva zile pline. Am multe lucruri notate în agendă pe care trebuie să le bifez și sper că voi avea timp pentru toate!

Iată ce poți face în acest week-end, dacă nu ai făcut deja.

1. Împodobește *mamă* bradul

Dacă nu l-ai împodobit deja, cred că este un moment potrivit să o faci. Noi de ani de zile preferăm bradul artificial. Ne place să îl împodobim din vreme, astfel să ne bucurăm cât mai mult de el iar spiritul sărbătorilor de iarnă să fie și mai prezent în casa noastră. Anul acesta s-a mers pe combinația roșu-auriu și îmi place super mult cum a ieșit.

globulete

2. Decorarea casei 

Personal, ador să decorez și să îmi pun amprenta pe lucrurile personale și implicit pe lucrurile din casă. Decorațiunile de Crăciun se pot găsi în toate magazinele și aici depinde doar de tine, cu ce anume și cum vrei să decorezi locuința.

ornamente-craciun

3. Cumpără o Crăciuniță

Da, mă refer la plantă și nu la cine știe ce Crăciuniță te gândești tu în acest moment :)). Această plantă își schimbă frunzele în preajma Crăciunului, astfel că devine o adevărată frumusețe numai bună de pus pe masa de Crăciun sau în alt loc al casei. Știu de la mami că trebuie să ai grijă cu ea deoarece este sensibilă la mutări și încearcă să îi găsești un loc bun din prima.

idei-de-craciun

4. Ascultă colinde, uită-te la filme, ronțăie ceva bun

De când a venit 1 Decembrie la noi în mașină se aude doar Magic FM și ador acest post de radio. Aproape în fiecare an ne place să ne uităm la filme care reprezintă Crăciunul pentru noi.. pentru mine Harry Potter și Singur Acasă = Crăciun 🙂

platou-craciun

5. Nu uita de cadouri!

Week-end-ul acesta am în plan să încep goana după cadouri, deși plănuisem asta pentru săptămâna ce a trecut, dar nu am mai ajuns. Lista este făcută, mai am doar să bifez 😀
Îl aștept cu drag pe Moș Crăciun în acest an! Tu ai cumpărat cadourile?

brad-craciun

Tu ce planuri ai pentru acest week-end?

Mulțumesc pentru vizită!

2 Comments


  1. Am avut brand artificial mai bine de 10 ani. De anul trecut insa, pentru ca ii tot spuneam lui Vali ca imi doresc atat de mult sa fim la casa noastra si sa avem brad natural…sa fie loc mult pentru el (la noi, sufrageria este plina de mobila, fiind o familie mare, nu sunt suficiente oricum canapelele si fotoliile pe care le avem), iar el mi-a indeplinit dorinta…la ai lui, unde stam! Am avut un brand minunat!!! Superb!
    Cat despre decoratiuni…am multe de multi ani, insa sunt intr-o stare foarte buna, pentru ca le-am ingrijit. Imi iau cam in fiecare an cateva decoratiuni noi, iar impodobitul casei e placerea mea cea mai mare. Abia astept sa fim la noi acasa si sa imi fac eu de cap cu toate! Doamne, n-ai idee cat visez la asta! 🙂
    Te pup, draguta mea! Sa ai sarbatori frumoase, cu multa liniste si pace! Si sa nu uitam de cei care nu au si de semnificatia Craciunului, cu adevarat!

    Reply

  2. Multe idei bune de care voi tine seama. Abia astept sa impodobesc bradul

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *