1 iunie cu surprize la Centrul comercial Auchan

Bună, dragii mei!

Astăzi vin cu niște vești drăguțe, mai ales pentru cei care locuiesc în Pitești, însă și pentru cei care au Centru Comercial Auchan în oraș.

În data de 1 iunie Centrele comerciale Auchan Pitești Bradu și Găvana au pregătit un program plin de activităţi creative și distractive dedicate întregii familii, pentru a sărbători împreună bucuria copilăriei!
Părinţii își doresc tot mai mult să le ofere copiilor experienţe cât mai diverse, care servesc drept catalizatori pentru o dezvoltare cognitivă armonioasă. În acest sens, Centrele comerciale Auchan Pitești organizează o serie de evenimente care se concentrează pe activităţi creative și spectacole urbane, dedicate timpului de calitate petrecut în familie!
În data de 1 iunie, între orele 10:00 – 13:00, în centrele comerciale vor avea loc evenimente speciale alături de comunităţile locale: grădiniţe, trupe de dans și ansambluri folclorice.
Centrul comercial le pune la dispoziţie spaţiul, atmosfera, dar mai ales, buna dispoziţie şi cheful de joacă, într-o doză extinsă pentru întreaga familie.
Pentru familiile iubitoare de tehnologie, am creat un joc online, care constă în rezolvarea unui puzzle. Toţi cei care vor rezolva acest joc vor intra automat într-o tombolă online cu premii săptămânale, ce vor putea fi ridicate pe 1 iunie din magazinele centrelor comerciale. Jocul îl găseşti pe Bucurieimpreuna.

Centrul comercial Auchan Găvana oferă 1 premiu – 1 voucher în valoare de 200 de lei. Prima extragere va avea loc pe 1 iunie urmată de o a doua extragere în data de 11 iunie.

Copilăria este lumea miracolului, a magiei și a descoperirilor, să nu uităm să rămânem copii!

Mai jos este programul evenimentelor din data de 1 iunie din centrele comerciale:

Centrul comercial Auchan Găvana:
10:00-11:00 – Clubul Onyx (dans modern)
12:00-13:00 – Ansamblul Folcloric Floricica (dans popular)

Centrul comercial Auchan Bradu:
10:00-10:20 – Grădinița nr. 20 (recital de poezii, dans și cântecele)
11:00-12:00  – Ansamblul Folcloric Floricica (dans popular)
12:00-13:00 – Clubul „Star Fix” coregraf Violeta Stanca (dans sportiv)

Pentru cei care locuiesc în alte orașe, pot căuta programul special al Centrelor comerciale Auchan de mâine!

Mai multe detalii poți găsi pe facebook:
https://www.facebook.com/CentrulComercialAuchan/

13 Comments


 1. Multumim pentru pont. Cu siguranta ca va fi un eveniment placut.

  Reply

 2. Dragut programul. Si noi avem ceva organizat in oras si abia astept sa merg cu cel mic sa vedem cum va fi.

  Reply

 3. Copii vor fi foarte fericiti si asta e cel mai important. Noi o sa mergem la un loc de joaca din apropiere sa sarbatorim impreuna cu alti copii.

  Reply

 4. Un eveniment dragut la care sigur se vor bucura si copiii dar s parintii. Ma bucur sa aud ca se organizeaza astfe de evenimente cu program plin de activitati creative si distractive dedicate intregii familii.

  Reply

 5. Nu am auzit sa se faca ceva in Auchanul din Iasi, dar in alte centre comerciale am vazut ca s-au facut activitati. Oricum, pentru cei mici e o mare bucurie sa participe la astfel de activitati.

  Reply

 6. Si la noi s-a organizat un spectacol de Ziua Copilului si ceamica a fost foarte incantata, abia am reusit sa o scot dupa 3 ore de dansuri si cantece 🙂

  Reply

 7. Am avut un 1 iunie tare plimbaret/ Am avut diverse activitati cu fetita si am mers in diverse locuri in care au avut organizate spectacole. Din pacate, m-a scos efectiv din pepeni si planul a suferit modificari pe parcurs, dar a fost frumos

  Reply

 8. Parca si anul trecut au avut o campanie asemanatoare, nu? Oricum, dintre toate magazinele Auchan mi se pare cel mai modern si interactiv

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *